Bli medlem i Pukebergs Bollklubb
BLI MEDLEM
Pukebergs fotbollsskola 2024
2024-04-16 11:39

Ge barnen en härlig start på sommarlovet med fotbollsskola under tre dagar, 17-19 juni!

I år är fotbollsskolan för killar och tjejer som är födda 2012-2017.

Anmälan är nu öppen och i länken nedan hittar ni information om tider, kostnad och vad som ingår: Pukebergs Fotbollsskola 2024

Nytt för i år är att fotbollsskolan för första gången bedrivs i egen regi tillsamans med 3&1 textil.

Varmt välkomna till Pukevallen under Midsommarveckan!

Seger när säsongen tåade i gång!
2024-04-14 17:20

Äntligen premiär! Pukevallen behöver någon vecka till för att bli spelbar så det var Åkrahälls konstgräs som gällde. För motståndet stod förra årets serietvåa Smedby BoIK, men det fanns ytterligare en motståndare att kämpa emot, vinden. Det var väldigt svårt att få till något ordnat spel, kastvindarna ställde till det för de båda lagen och hackade sönder spelet. Det vita hemmalaget öppnade ändå piggt och med ett snabbt passningsspel så såg det ut precis som vi ville. Spelet jämnade ut sig och det var svårt att hitta någon rytm när vinden tog tag i bollen och såg till att vettiga passningar resulterade i ytterligare ett inkast. Det lilla som fanns i chansväg skapades av hemmalaget, men förutom något nästan läge efter hörna och ett par skott utanför så var det inte mycket som hände framför målen. Paus och 0-0, vilket var helt i sin ordning.

Den andra halvleken blev mer händelserikt och chanser började rada upp sig. Skillnaden mellan lagen blev tydligare och allt av värde som inträffade hände i Smedbys straffområde. Simons skott parerades, liksom Albins friläge, medan Jeppes yttersida strök ribban på fel sida. Modet och de tre poängen såg ut att blåsa bort, men till slut kom målet som skipade rättvisa. Klockan på 89 minuter när den välförtjänta segerbollen borrade sig upp nära målvaktens vänstra kryss. I efterspelet på en frispark från vänster fläkte sig Dona och fick en viktigt tå på bollen och Donne mötte med en klockren tåfjutt. En skotteknik som nötts in på Orrevallen och blev en perfekt inledning på årets serie. Vinst med 1-0, rättvist och viktigt.

Nästa uppgift kommande fredag då vi tar bron över till Solen och Vindarnas Ö för match mot tuffa Glömminge. Vi tar gärna solen, men vinden är vi klara med för i år! Matchen spelas på Tallhöjden med avspark kl.19.00.

Seriepremiär på söndag 14 april 13:00 på Åkrahälls konstgräsplan.
2024-04-11 20:46

Vi hälsar Er alla välkomna till Åkrahäll! Vår A-plan behöver någon vecka till för att bli riktigt fin till nästa hemmamatch fredag 26 april då vi möter Timmernabbens IF.

Ny träningsgrupp för barn födda 2019!
2024-03-19 10:54

Den 8 maj startar vi upp en ny grupp för killar och tjejer som vill prova på fotboll.

Träningarna kommer vara på onsdagar klockan 17.15 under våren.

Ingen föranmälan krävs utan vi samlas vid träläktaren på Pukevallen.

Vi söker tre till fyra ledare som kan dela på ansvaret för gruppen framöver.

Gympaskor eller fotbollsskor, kläder som är sköna att springa och leka i, vattenflaska och benskydd kan vara skönt att ha.

Varmt välkomna till Pukevallen i vår!!

Finalvinst i Nybro Open 2024!
2024-01-22 13:03
PBK var i två finaler. Vinst mot Nybro IF i Kommunmästerskapet med 3-2 och förlust med 3-1 mot Nättraby i Länsmästerskapet.